קהילה חדשה נולדה במסגרת פרוייקט שישי-שכונה, שכונת נווה הדר

שישי-שכונה, פרויקט שיזם ראש העירייה אמיר כוכבי, אשר פועל בשכונות בעיר במטרה לייצר בית וקהילה בכול שכונה.

התושבים בשיתוף העירייה יוצרים פעילויות משותפות, מפגשים ואירועים בכול שכונה עפ"י אופי השכונה, הפרויקט אשר החל בספטמבר האחרון כלל ברחבי העיר עשרות אירועים החל מהרמות כוסית שכונתיות, בניית סוכה קהילתית, הדלקת נרות בחנוכה, פסטיבל קהילתי בנווה נאמן ומפגשים שכונתיים שוטפים.

בחמישי האחרון נפגשו בחממת הברנש עשרות תושבות ותושבים משכונת נווה הדר בעקבות קול קורא שיצא בשכונה להצטרף. המפגש הונחה ע"י עינן, מנהל הברנש והיה סנונית ראשונה לשת"פ עם החברה לקידום החינוך והתרבות בפרויקט.
התושבים והתושבות סיפרו על תחושות, חלומות ותוכניות שיאפשרו להם/ן להרגיש קהילה. ותיקי המקום סיפרו בנוסטלגיה על אווירת קהילה בשכונה ועד כמה שהיו רוצים לשחזר את התחושה הזאת שוב דרך הפרויקט.

לפרטים נוספים והצטרפות לפרויקט `שישי שכונה`, ניתן לפנות לאיילת שמש - AyeletS@hod-hasharon.muni.il