בפורים הקרוב, עדלאידע בהוד השרון ואתן מוזמנות לצעוד (גם אתם) !

עיריית הוד השרון הודיעה לאחרונה כי במסגרת שינוי לוח האירועים תתקיים עדלאידע בפורים. במסגרת האירוע יצעדו בתהלוכה ססגונית ובשלל תחפושות, קבוצות שונות הפועלות בעיר לצד מייצגים מרהיבים.

העדלאידע תתקיים לאורך דרך רמתיים, בקטע שבין רחוב בן גוריון לרחוב הבנים, ביום שלישי 10.3 בין השעות 16:00-20:00.

בפרסום הזמינו ראש העירייה אמיר כוכבי ומחזיקת תיק התרבות חברת המועצה עדי ברמוחה קבוצות שונות מהעיר להצטרף לתהלוכת פורים, במיצגים ססגוניים שיישקפו את הוד השרון ותושביה.

יו"ר ועדת תרבות חברת המועצה עדי ברמוחה אמרה: "העדלאידע היא אחד התוצרים של עבודת מטה רחבה אשר משלבת בין צרכי המערכת לרצון הציבור. בשיתוף פעולה בין הנהלת העירייה, אגפיה השונים וועדת תרבות ובאמצעות שיתוף ציבור המתקיים בוועדה, מתעצבת תכנית תרבות ואירועים שנתית המשלבת קהילתיות לצד אירועי שיא וכל זאת בדגש על חסכון בתקציב העירייה."

המעוניינים להשתתף ישלחו הודעה עם שם הקבוצה, פרטי איש קשר, מספר הצועדים
למייל shifrap@hod-hasharon.muni.il
טלפון לברורים ושאלות: 09-7759615

הרישום עד לתאריך 10.2.20. מספר המשתתפים מוגבל.