ליגת הוד-נט

ליגת הכדורשת של הוד השרון הפועלת ומנוהלת על ידי רשות הספורט העירונית מונה כ- 260 אימהות- שחקניות המשחקות ב-18 קבוצות שמייצגות את בתי ספר מכל רחבי העיר הוד השרון.

עיריית הוד השרון, רשות הספורט העירונית מספקת את כל הכרוך לליגה החל מציוד, שיפוט ניהול הליגה וכמובן אולמות ספורט שעומדים לרשות הקבוצות.
בימים אלה ליגת הוד-נט, נמצאת בשלבים מתקדמים של משחקי הדירוג ורגע לפני שלב הפיינל פור שמתוכנן לחודש מאי.
אפשר כבר להרגיש את ההתרגשות בערבי המשחקים במוצאי שבתות באולם הראשונים, בקריאות העידוד הנלהבות של הילדים, בני הזוג והאוהדים הרבים מהיציע.

קבוצת תל"י, אלופת העונה הקודמת, תנסה לשחזר את ההישג, אך השנה התחרות בצמרת הליגה מאתגרת ומותחת. קבוצת "המגן" ללא הפסדים עד כה ולא מתכוונת לוותר בקלות על ההזדמנות לזכות באליפות לראשונה ומנגד קבוצת "רבין" (מועמדת קבועה לתואר) תנסה להחזיר את הגביע אל בית ספרה לאחר שנתיים בהם לא הגיעה למעמד הגמר.

הקבוצה היא הרבה מעבר לספורט ואחת ממטרות הליגה היא ליצור חיבור בין האם לקבוצה ולקהילה.

ג'ני שרייבר, קפטנית קבוצת ממלכתי: "הקבוצה בשבילי זה הדלק לגוף ולנשמה. הרבה מעבר לספורט, לאתגר ולתחרותיות הבריאה - מדובר ממש במשפחה שניה. כליגה וקהילה משותפת כולנו זוכות בכל היתרונות של חברות נשית והעצמה, אני רוצה להודות לעיריית הוד השרון ולרשות הספורט העירונית על התמיכה, ההשקעה והפרגון "

במהלך השנים הייתה הליגה הייתה בפרויקטים חברתיים וקהילתיים מגוונים כגון: אימון כדורשת לנערים ונערות מבית הספר המיוחד "צורים", משלוחי מנות לוותיקים, אפיית עוגות שבועית עבור מועדון שורדי שואה ועוד.

החיבורים הנוצרים בין השחקניות והמעורבות של הילדים ובני הזוג בהישגים ובהווי הקבוצתי מובילים לחיבורים נוספים בין המשפחות ועם הזמן מתהוות קהילות שהם מקור של תמיכה וחיזוק לשחקניות  ולקהילה הרחבה.

קבוצות הליגה יוצאות לטורנירים רבים ומחנות אימונים בארץ ובעולם.

השנה חזרו מספר קבוצות מטורניר בווינה, קבוצות נוספות היו במחנות אימונים בארץ ורוב שחקניות הליגה מגיעות לטורניר סוף העונה הנערך בחודש יוני בניר דוד, בנוסף מתארגנים עכשיו בליגת הוד-נט על סופ"ש למשפחות הליגה שיכלול פעילויות ספורט ואירועים לכל המשפחה.

ברק ליבנה, רכז הליגה: "יש סיפוק גדול מאוד לראות כיצד תוך שנים ספורות הפכנו חלום למציאות, משנה לשנה הליגה גדלה, מתמקצעת ומתגבשת".