עיריית הוד השרון פועלת למען ילדים ובוגרים עם צרכים מיוחדים

אגף הרווחה והשירותים החברתיים של עיריית הוד השרון יצר קשר עם משפחות עם ילדים, בני נוער ובוגרים בעלי צרכים מיוחדים, על מנת לדרוש בשלומם ולבדוק לאיזה סיוע ועזרה הם זקוקים. כמו כן, בימים הקרובים יישלחו לבתיהם של ילדים עם צרכים מיוחדים ערכות יצירה על מנת לסיי

בנוסף, יחד עם עמותת עמיחי הפועלת למען משפחות עם ילדים בעלי צרכים מיוחדים, מקודמת פעילות מרחוק לנוער על הרצף האוטיסטי באמצעות אפליקציית זום. העמותה  מפעילה גם מרכז יום תפעולי סיעודי לבוגרים שפועל כל יום בין השעות 7:30-15:00. כמו כן נמשכת הפעלת מערך הדירות בקהילה, תוך ניסיון לשמור ככל הניתן על שגרה בתוך הבתים, זאת בסיוע צוות מקצועי המעביר תכנית יומית של תנועה, תקשורת ויצירה באמצעות זום.

בעבור הילדים ובני הנוער בעלי הצרכים המיוחדים הנשארים בבתים, אנו דואגים לצילום פעילויות של אומנות ותנועה, על מנת שיסייעו להורים בהפעלה בבתים.

למידע נוסף ושליחת טופס בכל בקשה לסיוע ועזרה. בנוסף ניתן להתקשר בשעות הבוקר לטל': 09-7759677 ובשעות אחה"צ והערב למוקד העירוני 108 הפועל 24 שעות ביממה.