פעילויות ספורט מודרכות לוותיקות וותיקי הוד השרון

החל מיום ראשון 10.5 החלו בפארק ארבע עונות פעילויות ספורט מודרכות ומגוונות לותיקות וותיקי הוד השרון. כל הפעולות הינן ללא תשלום.

הפעילויות מתקיימות בשני סבבים: הסבב הראשון בין השעות 09:00-09:45 והשני בין השעות 10:00-10:45.

המתעמלות והמתעמלים יהנו מהליכה מודרכת, פילאטיס, התעמלות בריאותית וצ'יקונג עם הדרכה צמודה.

כבר בבוקר הראשון הייתה היענות גדולה של תושבות ותושבים לפעילויות. כל הפעילויות מתבצעות בהתאם להנחיות משרד הבריאות מבחינת שמירת מרחק, לבישת מסיכה, רישום משתתפות ומשתתפים והקפדה על הנהלים.
הפעילויות מבוצעות בשיתוף פעולה בין אגף הרווחה והשירותים החברתיים לרשות הספורט העירונית. בכל שבוע תפורסם תכנית הפעילויות.

הנכן/ם מוזמנות ומוזמנים להצטרף ולתהעמל. הכניסה לפעילויות מחניון הפארק ברחוב האגודה. מומלץ להצטייד בבקבוק מים.

ראש העירייה אמיר כוכבי מסר: התושבות והתושבים הותיקים היו אלו שנפגעו במידה הרבה ביותר ממשבר הקורונה והריחוק החברתי שבא עימו. עם תחילת החזרה לשגרה,
אנחנו מבקשים לתת תשומת לב מיוחד לצרכיהם, לאיכות חייהם ולשמירה על בריאותם. פעילויות הספורט הייחודיות, כמו גם שעות הבוקר בפארק המוקדשות בלעדי לבני 60+, כולן חלק מהמחוייבות של העירייה לוותיקות ולוותיקים.