לקראת שבוע הגאווה שמתחיל ביום ראשון הקרוב, ה-21 ליוני, התקשטה הוד השרון בצבעי הגאווה.

דגלי גאווה נתלו על גג עיריית הוד השרון ולאורך דרך רמתיים, צבעי הגאווה מוקרנים על בניינים בעיר, ו"מסיכות גאווה" יחולקו לתושבים ולתושבות

אירועי חודש הגאווה יצויינו במהלך חודש יוני וביתר שאת בין ה-21 ל-27 לחודש ויכללו מגוון רחב של אירועים וביניהם:
שעת סיפור יומית לילדות ולילדים עם הפעלות ומשחקים; פעילויות ושיתופי פעולה עם תנועות הנוער בעיר; הרצאה לקהל הרחב; פיקניק משפחות עם הופעות אומני דראג ועוד; "
הוד וגאווה" - תערוכת אומנות ישראלית גאה שתוצג בגלריית מרכז האומנויות הרב תחומי; הקרנת הסרט "כאב ותהילה" לצפייה מהבית בשיתוף קולנוע לב;
הרצאה של עופר נוימן מנכ"ל ארגון הנוער "איגי" לכלל עובדי העירייה; סיורי גאווה לנוער ולקהל הרחב בנקודות מרכזיות בתל אביב ועוד.

לדברי ראש העירייה, אמיר כוכבי: "עיריית הוד השרון פועלת לאורך כל השנה כדי לקדם את הקהילה הגאה. לתת מענה לצרכים השונים ולהביא לקידום שיח של הכלה וקבלת האחר. שבוע הגאווה חשוב, כי הוא הזדמנות לא רק לעשות,
אלא גם להראות את החיבור של העיר לקהילה. במהלך השבוע הקרוב תצבע הוד השרון בצבעי הגאווה, צבעים שמסמלים גם את הקהילה, אבל חשוב לא פחות את הערכים של קבלת האחר, סובלנות ופתיחות שכה נחוצים לנו כאן.

לפרטים והרשמה

שבוע גאווה שמח לכולן/ם".