תוכנית לימודים ייחודית להכשרת אקדמאים להוראה

עיריית הוד השרון ומכללת בית ברל מציעות לתושבות ולתושבים תוכנית לימודים ייחודית להכשרת אקדמאים להוראה

תוכנית "עיר אקדמיה", מופעלת על ידי מכללת בית ברל בשיתוף עם מספר רב של רשויות, עיריות ומשרד החינוך, על מנת להכשיר אקדמאים מקומיים למקצועות ההוראה ולסייע בכך   לעצב ולשדרג את המערכת החינוכית ביישובים השונים.

אנו מזמינים אתכם, תושבות ותושבי העיר להצטרף לתכנית לימודים ייחודית להכשרת אקדמאים להוראה בשיתוף בית ברל ומפעל הפיס שמטרתה לגייס אקדמאים שיהפכו להיות מורים איכותיים בבתי הספר בעיר.
בואו לקחת חלק בקפיצת המדרגה של החינוך בהוד השרון!

תושבות ותושבי הוד השרון, בעלי תואר ראשון או שני, המעוניינים לעשות שינוי משמעותי עבורם ועבור הקהילה, מוזמנים להצטרף לתוכנית שמכשירה מורים לגיל הרך, לחינוך היסודי, העל יסודי ולחינוך המיוחד.
בוגרות ובוגרי התוכנית שמשותפת למספר רשויות באזור, ישולבו במערכות החינוך העירוניות בייישוב בו הם מתגוררים, על מנת להעצים את הקשר שבין הקהילה למערכת החינוך ולאפשר לכל רשות לקדם באמצעות תושביה את החזון החינוכי שלה.
למצטרפים לתוכנית יינתנו מלגות, ואפשרות לשלב עבודה במקביל ללימודים.

להרשמה ופרטים נוספים היכנסו ללינק:  samara-ads.net/beitberln/

הכשרת אקדמאים