מפגש פייסבוק לייב הדרכה להגנה מאש בבניינים רבי קומות

ביום שני ה-3 באוגוסט בשעה 20:30 ייערך בעמוד הפייסבוק של עיריית הוד השרון מפגש פייסבוק לייב להדרכת דיירים בדבר התמודדות עם שריפות בבניינים רבי קומות.

המפגש שיועבר על ידי מתי שטרית מרשות הכבאות מההצלה, מיועד לתת בידי הדיירים את הכלים הטובים ביותר למניעת שריפות ולהתמודדות עם מקרי שריפה.

תושבות ותושבי הוד השרון מוזמנים לשלוח שאלות מראש בעמוד הפייסבוק העירוני

ניתן יהיה להציג שאלות גם במהלך השידור.

בעבר אירעו מספר שריפות בדירות בבניינים רבי קומות בהוד השרון שטופלו על ידי לוחמי האש במהירות, ללא נפגעים ותוך כדי שמירה על מינימום נזק לרכוש. מטרת הההדרכה היא לקדם את מודעות הדיירים לחשיבות שבתיחזוק מערכות כיבוי האש בבניין ושמירתן מוכנות לתרחישי שריפה, לשמירה על חדרי המדרגות פנויים ממכשולים, במקרה ויהיה צורך בפינוי מהיר, כמו גם לתת בידי הדיירים את הכלים והידע ביחס להתמודדות עם גורמי השריפות והדרכים לנטרלם מראש.

נאור שירי, סגן ראש עיריית הוד השרון ומחזיק תיק הביטחון ציין כי : "הפיתוח של הוד השרון שהביא עימו גם בניייה רווייה וגבוהה, מחייב היערכות מתאימה. הן מבחינת שירותי הכבאות, אבל חשוב לא פחות מבחינת הדיירים, מודעותם לסכנות הייחודיות לבניינים גבוהים ולדרכי ההתמודדות עימן. עיריית הוד השרון פועלת כל העת בכדי שכל המבנים בעיר, חדשים וישנים כאחד, יעמדו בתקני הבטיחות המחמירים ביותר, ההדרכה היא כלי נוסף שאנחנו מבקשים לתת בידי התושבות והתושבים על מנת לשמור על בטיחותם".

ניתן לצפות ליוטיוב בכתובת https://www.youtube.com/watch?v=xAFilHwIJSM