ערבי ההיכרות עם מערכת החינוך ייערכו השנה בפייסבוק לייב

לראשונה, ייערכו השנה ערבי ההיכרות של הורי ילדי הגנים והילדים העולים לכיתה א', עם מערכת החינוך העירונית, כאירועי פייסבוק לייב.

ביום שלישי ה-18 באוגוסט בשעה 20:30 ייערך אירוע ההיכרות להורי הילדות והילדים הנכנסים לגנים העירוניים, בהשתתפות ראש העירייה אמיר כוכבי, מנהלת אגף חינוך מיכל אפרתי, מפקחת החינוך לגיל הרך במשרד החינוך רבקה מרכי  ויו"ר הנהגת ההורים, מעיין דלאל.

בנוסף, מנהלת מחלקת גני הילדים גלילה שמש תציג בפני ההורים את החינוך הקדם יסודי, מנכ"לית החברה לקידום החינוך והתרבות אורלי דבוש תציג את מערך צהרוני "הוד" וסגנית מנהלת השירות הפסיכולוגי פנינה בינדר תעביר להורים הרצאה על ההיבטים הרגשיים של המעבר לגן.
בסיום האירוע ייערך פאנל שאלות ותשובות בהשתתפות מפקחת הגנים רבקה מרדכי לייבא, גלילה שמש, אורלי דבוש ופנינה בינדר.

ביום חמישי ה-20 באוגוסט בשעה 20:30,  יערך אירוע ההיכרות  להורי הילדות והילדים העולים לכיתה א', בהשתתפות ראש העירייה אמיר כוכבי, ומנהלת אגף החינוך מיכל אפרתי.  בנוסף, תציג מנהלת מחלקת החינוך היסודי ענת הדר את מתווה פתיחת שנת הלימודים בבתי הספר היסודיים בשגרת קורונה. פסיכולוגית השירות הפסיכולוגי החינוכי, פנינה שומרון, תעביר להורים הרצאה בנושא היבטים ריגשיים במעבר לכיתה א' ורני חבוט, מנהלת מחלקת הצהרונים, תציג את מערך צהרוני "ניצנים". בסיום האירוע ייערך  פאנל שאלות תשובות בהשתתפות מיכל אפרתי, ענת הדר, פנינה בינדר ורני חבוט.

השידורים יועברו בפייסבוק לייב בדף הפייסבוק העירוני ועמוד היוטיוב.

לדברי אמיר כוכבי, ראש עיריית הוד השרון: "אנחנו ממשיכים מסורת חדשה של היכרות עם שנת הלימודים החדשה ומתן כלים ומענים לצורך הפגת החששות הטבעיים. השנה אנחנו בכינוס וירטואלי בשל התפשטות נגיף הקורונה, כדי בכל זאת לערוך היכרות עם שנה מיוחדת. כולנו פועלים בימים אלה, כדי להגיע מוכנים לפתיחת שנת הלימודים המאתגרת ביותר שהיתה אי פעם. אני מתחייב בפני ההורים, התלמידות והתלמידים שנעשה כל שביכולתנו בכדי לתת בידי הצוותים החינוכיים, קהילת ההורים וכמובן התלמידות והתלמידים את מירב הכלים שאפשר לתת בידם בכדי שיצלחו בהצלחה את השנה הזו".

מיכל אפרתי, מנהלת אגף החינוך ציינה כי: "ההיכרות עם מערכת החינוך חשובה השנה יותר מתמיד. אנחנו עומדים בפני פתיחת שנת לימודים שונה ממה שהכרנו ולכן אני מבקשת מכל ההורים, גם אלו שכבר יש להם ילדים במערכת החינוך העירונית, להשתתף באירועים במהלכם ננסה להוריד ולו במעט את אי הודאות וסימני השאלה לקראת פתיחת שנת הלימודים".

live_school