תושבות ותושבים יקרות/ים

הודעת ראש העירייה אמיר כוכבי:

אירוע רודף אירוע וגם הערב 29.3.22 בשיח הערכת מצב עם משטרת כפר סבא לאור הפיגועים הרצחניים הוחלט, כי תגבור כוחות משטרה והעירייה יועצם בסיורים ופעולות יזומות בנוסף למה שהיה בימים האחרונים, כולל תגבור נוכחות בקרבת מוסדות ציבור וחינוך, רענון הכשרות נשק, הערכת מצב עם גורמי ביטחון לגבי קיום אירועים המוניים ועוד.

יותר מהכל ברור שהאירועים הרצחניים מעודדים חיקוי על ידי אנשים שלא בהכרח נמצאו על הרדאר של שירותי הביטחון ולכן מאתגרים את תפיסת הביטחון ומחייבים עירנות שיא של כל הגורמים הרלבנטיים כמו גם של הציבור עצמו.

בימים האחרונים עדכנתם אותנו באירועים חשודים שנבדקו בזמן אמת, עירנות זאת חשובה גם להמשך. אנא המשיכו.

בשעה קשה זאת אנו שולחים תנחומים למשפחות ההרוגים ומחזקים את הרשויות המקומיות וכוחות הביטחון המתמודדים עם האתגר הבלתי נתפס הזה.

הלב נשבר והכאב עצום.

חזור לדף הבית