גן מטר נסגר הבוקר לפעילות לאחר שילד הלומד בגן קיבל לפנות בוקר תשובה חיובית לבדיקת קורונה שנערכה לו עקב חשיפה לחולה מאומת במשפחתו המורחבת.
הילד ומשפחתו הגרעינית נבדקו ושהו בבידוד על פי הנהלים בעת חשיפה לחולה מאומת מיום שני ועד קבלת התוצאה לפנות בוקר היום וכמובן ימשיכו בבידוד עד להחלמה.
משפחתו הגרעינית של הילד, הורים ואח, נבדקו כאמור גם כן, והתגלו כשליליים לקורונה.
גן מטר נסגר על פי הנחיות משרד הבריאות, לתקופת בידוד ובדיקות אפידמיולוגיות.
את הטיפול במערך הבדיקות ילוו ראש אגף ביטחון וחירום בעירייה עמיר לזובר ומנהלת מחלקת גנים גלילה שמש כדי לוודא שכלל הבאות והבאים בשערי הגן יעברו את הבדיקה כמה שיותר מהר.
לאור העובדה שלא היו פעילויות משותפות או מגע ממושך בין ילדי גן מטר לילדי גני המתחם ועל פי הנחיות משרד הבריאות, פעילות הגנים האחרים במתחם ממשיכה כסדרה בתיאום עם הפיקוח על הגנים במשרד החינוך.
משרד הבריאות עורך חקירה אפידימיולוגית בסיוע העירייה כדי לוודא שכלל הנחשפות והנחשפים לילד שאובן כחיובי לנגיף, יכנסו לבידוד ויבדקו בהקדם.
העירייה תבצע חיטוי לגן ולאזורים המשותפים. נכון לעכשיו אין הנחיות מיוחדות נוספות, אנא הקפידו על הנחיות משרד הבריאות.
לכל שאלה או הבהרה בנושא, ניתן לפנות למוקד העירוני ב-108 או בווטסאפ ל- 050-2344446

חזור לדף הבית