אלפים השתתפו בצעדת רון ארד בהוד השרון

אחרי שנתיים של מגבלות מזג אוויר וקורונה, השתתפו אלפים בצעדה. ראש עיריית הוד השרון, אמיר כוכבי: "הוד השרון צועדת וזוכרת"

אחרי שנתיים של מגבלות מזג אוויר והקורונה ולמרות מבצע שומר החומות, אלפי בני אדם, תושבות ותושבי הוד השרון, ומחוצה לה, בוגרים וצעירים, השתתפו בשבת 29.5.21 בצעדה לציון 35 שנים לנפילתו בשבי של הנווט רון ארד.

בין משתתפי הצעדה היה גם אחיו של רון, חן ארד.

ראש עיריית הוד השרון, אמיר כוכבי: "הוד השרון  צועדת וזוכרת, גם אחרי שנת הקורונה שבנו ונפגשנו במרחב הציבורי כדי להזכיר למדינת ישראל ולממשלה שעלינו לעשות הכל, כדי להחזיר את רון הביתה. נמשיך ביחד עם משפחת ארד לעשות את מה שצריך כדי לזכור ולהזכיר. תודה לאלפים שצעדו בשבילי העיר והזכירו לנו מה זה אירוע קהילתי גדול, כמעט כמו פעם. תודה לרשות הספורט העירונית ולכל השותפות והשותפים בעירייה, על הארגון והתפעול של הצעדה, התחנות בדרך והתחנות בסיום. תודה לאלפי התושבות והתושבים בכל הגילאים שהשתתפו ושימחו אותנו מאוד. תודה למשפחת ארד שמאפשרת".

שלושת מסלולי הצעדה עברו בנופי הטבע המרהיבים של הוד השרון ובסמוך לאתרים בעלי משמעות להתפתחותה של הוד השרון כעיר קהילה ירוקה.

לאורך המסלולים פוזרו עמדות רענון והפעלה שכללו פעילויות לילדות ולילדים בדרך כמו גם בפארק ארבע העונות ובפארק האקולוגי.