גאווה עירונית: נבחרת הדיבייט של בית הספר בגין בהוד השרון תשתתף בתחרות העולמית בלונדון


נבחרת הדיבייט של בית הספר בגין, בהובלתה של רחלי בהיר, יועצת בית הספר, מונה שמונה תלמידות ותלמידים דוברי אנגלית מחוננים ומצטיינים.

חברות וחברי הנבחרת, משכבת ו', השתתפו במהלך חופשת הפורים במשך יומיים בתחרות הארצית של WORLD SCHOLARS CUP, וזכו לעלות שלב ולהתחרות במהלך חופשת הקיץ הקרובה בתחרות העולמית בלונדון שבה משתתפים תלמידים מכל רחבי העולם.

יואב קרן, ליאם ארז, דן לנגר, שלי גרוסמן, רותם רוזנברג, יואב גבריאל, רומי מרקוביץ ויובל אבני רוזנפלד מבית הספר בגין, רשמו הישגים נוספים בתחרות הארצית וזכו במדליות ובגביעים בקטגוריות שונות. אחת הקבוצות הגיעה למקום השלישי וליאם ארז אף זכה במקום הראשון בקטגוריית הדיבייט ליחידים.

לאורך השנה חברות וחברי הנבחרת למדו את אומנות הדיבייט באופן מקצועי, ולקראת התחרות השקיעו זמן ומאמץ רב במהלך שיעורי האנגלית ובזמנם החופשי בקריאת מאמרים באנגלית בנושא הדרך שבה העבר משפיע על ההווה והעתיד שלנו מבחינה היסטורית, אומנותית, טכנולוגית מדעית ועוד.

ראש עיריית הוד השרון, אמיר כוכבי, שנפגש עם הנבחרת כשהתאמנה לתחרות בירך ואמר: ״תרבות הדיון הולכת ומתרחקת מהשיח הציבורי, אבל שמחתי לפגוש צעירות וצעירים עם הבנה של חשיבות התחום ונכונות להתאמץ ולהתאמן. לונדון היא רק בונוס לעבודה הקשה, ולהרחבת מאפייני האישיות והמצויינות הקבוצתית והאישית ואני מאחל לנבחרת בהצלחה גם בהמשך!״